Lara Kramer Bedrijfsvideo's 
  

Wie ben ik?


Ik ben mijn merktemplate en ik creëer, styleer en beheer alles naar mijn eigen wil. Mijn eigen creatieve voorkeur komt er dus sterk in terug maar ik pas ook mijn kennis toe die ik geleerd heb op het gebied van communicatie naar consumenten toe. Ik heb al ruime ervaring op dit gebied en ik ben nooit gestopt met mijzelf ontwikkelen. Ik bied mij dan ook alleen aan op de punten waarvan ik denk dat ik garantie van goed resultaat kan bieden.

Creativity is all in the mind. Creativiteit komt van binnenuit, ik wil niet allen helpen: ik wil helpen leren. Ik ben de bestuurder maar de klanten mogen ook even voelen hoe het is om te sturen. Op deze manier help ik de klant om in de toekomst ook zelf met oplossingen te kunnen komen en geef ik ze een stukje zelfstandigheid mee. 

Naast mijn werk ben ik veel tussen de paarden te vinden, danwel met mijn eigen paard of wanneer ik bezig met met een van mijn klanten op paardengebied. Ik fotografeer zelf het liefst paarden en meer hierover kunt u vinden op www.TruePhotographs.com